İstanbul Arel Üniversitesi | E-Ticaret Eğitimi Sertifika Programı
E-Ticaret Eğitimi Sertifika Programı

E-Ticaret Eğitimi Sertifika Programı

Eğitim İçeriği

Gelişen ve dijitalleşen dünyamızda elektronik ortamda mal ve hizmetlerin satış oranı ve bu alanda yeni kurulan şirket sayısı her geçen yıl artmaktadır. Bu durum, e-ticarete ilgi gösteren kişiler için hem kariyer hem de girişimcilik fırsatları sunmaktadır. Artan e-ticaret hacmi bu alanda yetişmiş, donanımlı işgücünü de gerekli kılmaktadır. Bu programın amacı, e-ticaret alanında kariyer yapmayı düşünen kişileri e-ticaretin tüm boyutları (ürün yönetimi, lojistik hukuk, içerik yönetimi vb.) ile tanıştırmak ve bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır.

Eğitime Kimler Katılabilir:
E-ticaret alanında kariyer yapmayı düşünen veya bu alanda girişimcilik planları olan kişiler bu programa katılabilir.

Eğitim Modülleri:

• E-Ticaret
  • E-Ticaret Yazılımı ve Hazır Sistemler
  • E-Ticarette Marka ve Ürün Konumlandırması
  • E-Ticaret’in Hukuksal Boyutları
  • E-Ticarette Ödeme ve Finans
  • E-Ticarette Pazarlama Ve SCRM
  • E-Ticaret İş Planı Oluşturulması
  • E-Ticarette Operasyon Yönetimi
  • Diğer Konular

Sertifika Hakkında: İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlük Onaylı Eğitim Sertifikası

Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01

Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO  – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.

Eğitim Detayları Hakkında:
serifekilictas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr
0539 795 46 41 – 0850 850 27 35 (2316)

26 Kasım 2022

Sefaköy Yerleşkesi