İstanbul Arel Üniversitesi | Haberleşme (Yolcu Hizmetleri) Eğitimi Sertifika Programı
Haberleşme (Yolcu Hizmetleri) Eğitimi Sertifika Programı
15845

Haberleşme (Yolcu Hizmetleri) Eğitimi Sertifika Programı

Eğitim İçeriği

Havayolları veya yer hizmeti kuruluşlarının tüm birimlerinin memuru/şefi, satış trafik memuru/şefi ve Sivil Havacılık sektöründe faaliyet gösteren veya eğitim iş birliğindeki kurum veya kuruluşların personellerinin katılacağı eğitimde, katılımcılara haberleşmenin püf noktalarının verilmesi, bilgi ve becerilerin kazandırılması hedeflenmektedir.

Bu kursun sonunda katılımcılar; VHF kullanabilir, SITA ve AFTN üzerinden mesaj gönderip, gelen mesajı anlayabilecek; telsiz kullanımını öğrenecek ve havacılık literatürü ile konuşabileceklerdir.

İçerik

• Societe In Ternationale De Telecommunications Aeronautiques (SITA) Hakkında Genel Bilgiler
  • Mesaj Nedir?
  • Mesaj Öncelik Kodları
  • Mesaj Bölümleri
  • Mesaj Çeşitleri
  • Hata Kodları
  • Aeronautical Fixed Telecommunication Network (A.F.T.N.) Mesajı

Sertifika Hakkında:
İstanbul Arel Rektörlük Onaylı Eğitim Sertifikası

Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale

Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01

Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO  – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.

Eğitim Detayları Hakkında:
Şerife KILIÇTAŞ
serifekilictas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr
0539 795 46 41 – 0850 850 27 35 (2316)

Eğitim Detayları

Tarih: