İstanbul Arel Üniversitesi | HAKKIMIZDA
HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

İstanbul Arel Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, Sürekli Eğitim Merkezi (ARELSEM), üniversitemizin örgün, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında eğitim programları düzenleyerek, üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile olan işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

ARELSEM, amaçları doğrultusunda, değişen pazar koşullarını dikkate alarak, kurumların ve bireylerin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve sertifika programları düzenlemektedir. Sürekli Eğitim Merkezi’nde planlanan eğitimler amacı, yapısı ve katılımcı kitlesi gibi faktörler dikkate alınarak çeşitli gruplara ayrılmıştır. Değişen yeni küresel ekonominin temel dinamikleri göz önünde bulundurularak katılımcı ve işbirliğine dayanan eğitim içerikleri uygulama ve bilimsel araştırma esaslarına dayalı olarak hazırlanmaktadır.

Merkezimiz, İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğe’ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Programlarımız, akademi ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile gerçekleşmektedir.

Seminer programları bitiminde eğitimlerin süreleri dikkate alınarak ”Katılım Belgesi” verilmekte ve sertifika programları bitiminde sınav sonuçları dikkate alınarak “Eğitim Sertifikası” verilmektedir.

Vizyonumuz ;
Küresel ekonomi dinamikleri doğrultusunda “Hayat Boyu Öğrenme” felsefesini daima destekleyen öncü eğitim merkezi olmak.

Misyonumuz ;
Sertifika katılımcılarına; yaşam boyu öğreniminde, iş dünyasının global faktörlerini uygulamaya alacak ve bilimsel methodlara dayalı iş yapma biçimlerini geliştirecek eğitim programları sunmak.

Faaliyetlerimiz;
ARELSEM, kuruluşunun henüz altıncı yılında 15000 üzerinde katılımcıya sertifikalı eğitim ve seminer programı düzenlemiştir. Bu kapsamda gerçekleşen programların tüm detayların web sitesi içeriğinde yer almaktadır.

Arel SEM Müdürü

Nilgün EFENDİOĞLU