Temel Aşçılık Sertifika Programı
Eğitim İçeriği
Aşçılık mesleğini ulusal ve uluslararası düzeyde yapıp bu alanda profesyonelleşmek isteyen adaylar için hazırlanmış olan bu program, sektörün en donanımlı sertifika programıdır. Eğitim 2,5 ay boyunca hafta sonları yapılacak olup pratik ve teorik dersler içermektedir. Eğitimde, İstanbul Arel Üniversitesi Gastronomi Bölümü akademik kadrosunun yanı sıra sektörün ünlü şeflerinden oluşan eğitmen kadrosu ile katılımcılara becerinin bilgi ile harmanlanarak aktarılması amaçlanmaktadır
- Temel Mutfak Bilgisi
- Mutfakta İş Sağlığı & Güvenliği
- Gıda Güvenliği & Hijyen
- Menü Planlama
- Servis teknikleri ve içecek bilgisi
- Temel Kesim Teknikleri
- Temel ve Türev Soslar
- Etler I
- Etler II
- Salatalar ve Sosları
- Mezeler
- Sebze Yemekleri & Garnitürler
- Makarnalar
- Ekmek Yapımı & Ekşi Maya Yapımı
- Pide, Lahmacun, Pizza
- Dünya Mutfakları
- Temel Pastacılık
- Temel Pastacılık
- Tatlı yapım teknikleri
- Uygulama ve Yazılı Sınav
Eğitimde Katılımcılara;
Kıyafet Seti:
– 1 Şef Ceketi
– 1 Şef Önlüğü
Sertifika Hakkında: İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlük Onaylı Eğitim Sertifikası
Eğitim Yeri: İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Kampüsü
Ödeme Bilgileri:
Kredi Kartına taksit imkanı
Banka EFT veya Havale
Banka Hesap Numarası: T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
SEFAKÖY TİCARİ YAPIKREDİ BANKASI
IBAN NUMARASI: TR33 0006 7010 0000 0078 5211 01
Ödeme yapılırken açıklama kısmına; EĞİTİM ADI – T.C. KİMLİK NO – AD SOYAD yazılması gerekmektedir.
Eğitim Detayları Hakkında:
Şerife KILIÇTAŞ
serifekilictas@arel.edu.tr – arelsem@arel.edu.tr
0531 501 58 09 – 0850 850 27 35 (2316)